top of page

Обласна учнівська конференція «Зоряний шлях»

11 квітня на базі КЗ «Чернівецький обласний центр науково – технічної творчості учнівської молоді» відбулась учнівська конференція «Зоряний шлях».

Мета конференції різнобічна. Це і розвиток зацікавленості учнів у поглибленому вивченні космічного простору, і залучення молоді до рішення наукових і технічних завдань, і обмін знаннями й інформацією в області астрономії, фізики, природних явищ та екології Всесвіту, технічної творчості й ракетно-космічного моделювання, і, зрештою, поширення досвіду роботи з дітьми, котрі захоплюються космонавтикою.

Основні завдання заходу:

· виявлення обдарованих дітей і створення умов для реалізації їхніх здібностей;

· формування творчої й наукової еліти для аерокосмічної галузі;

· підвищення інтересу до поглибленого вивчання базових, спеціальних і професійних дисциплін, із залученням широкого кола учнівської молоді до дослідницької роботи;

· пропаганда досягнень науки, техніки й новітніх технологій.

Учасників обласної учнівської конференції привітав Петро Плешко, директор КЗ « ЧОЦНТТУМ»: “Безперечно ви всі вже є переможцями. Та сьогодні перед нами стоїть завдання обрати найкращих з кращих. То ж бажаю всім успіху та позитивних вражень” та закликав вшанувати хвилиною мовчання пам’ять космонавта, земляка Леоніда Каденюка. Старшокласники презентували власні дослідницькі роботи у секціях: «Космос у лабораторії», «Твої можливості, людино», «Українці в космосі», «Лицарі духу».

Путильський район представляв учень Дихтинецького ЗЗСО І - ІІІ ступенів Скрипчук Владислав, у секції «Твої можливості людино» з роботою на тему: «Психологічні особливості поведінки людини в екстремальних ситуаціях», (керівник Савчук М. М.) та виборов почесне ІІ місце.

Вітаємо переможця та бажаємо нових звершень у галузі науки!

Методист Путильського РЦДЮТ Л. В. Нагорна

Нагорна 
Любов Василівна

методист

технічного напрямку

Путильського РЦДЮТ

Обрані записи
Нові записи
bottom of page