top of page

Засідання батьківського комітету


Зустрічі з батьками завжди є відповідальними та необхідними для правильної побудови навчально-виховного процесу в позашкільному закладі.

30 січня 2019 року в Путильському РЦДЮТ відбулося засідання батьківського комітету, на якому були присутні 13 членів батьківського комітету та адміністрація закладу.

Розпочала засідання директор Путильського РЦДЮТ, Хромей Н.П. з доповіддю «Розвиток дитини на заняттях у гуртках позашкільного закладу».

Первісник Т.Ю., практичний психолог провела тренінг «Стежиною батьківської мудрості». В ході тренінгу, батьки поділилися своїм досвідом сімейного виховання; обговорили про те, що на батьках лежить велика відповідальність за виховання фізично і психологічно здорового підростаючого покоління.

Тріщук Н.М., Сливчук Т.В., Первісник Т.Ю., керівники гуртків Путильського РЦДЮТ провели майстер-клас «Виготовлення метелика технікою «Оригамі»».

Методист декоративно-прикладного напрямку, Коваль О.Т. провела огляд виставки гуртківців декоративно-прикладного напрямку, де батьки мали змогу побачити вироби створені власними руками вихованців Путильського РЦДЮТ.

На засіданні обрали голову батьківського комітету Путильського РЦДЮТ – Дяченко Олесю Леонідівну.

У кінці зустрічі директор Путильського РЦДЮТ Хромей Н.П. подякувала батькам за небайдуже ставлення до проблем позашкілля та висловила впевненість, що педагоги центру та батьки і надалі не будуть шкодувати сил і часу й завжди спрямовуватимуть свої зусилля на досягнення успіху у спільній справі – вихованні успішної та творчої особистості.

Нагорна Л.В.,

Методист ПРЦДЮТ


Нагорна 
Любов Василівна

методист

технічного напрямку

Путильського РЦДЮТ

Обрані записи
Нові записи
bottom of page