top of page

Обласний конкурс „БАЙТ”


30 жовтня 2019 року на базі Чернівецького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді проведено обласний етап конкурсу “Байт” на кращу комп’ютерну програму серед учнів закладів загальної середньої та позашкільної освіти. В фінальному турі конкурсу брали участь 54 учасника. Методистами та керівниками гуртків інформаційних технологій обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді були підготовлені інформаційно-методичні, роздаткові матеріали для учасників конкурсу, розроблені критерії для оцінювання, як домашніх так і конкурсних завдання.

В рамках конкурсу відбулися змагання в секціях:

– ігрові програми – створення анімації з використанням графічних можливостей мови програмування Pascal та Scratch. Учасники повинні були відтворити графічний малюнок та надати йому заданої анімації;

– графічний редактор Paint – відтворення запропонованого графічного рисунку і розфарбування його на власний розсуд;

– навчально-демонстраційні програми – створення презентації на тему «Як створити мультфільм? ”

Переможці районного етапу «Байт»:

– Буздуга Святослав, учень Путильської гімназії, керівник Троїцька М. Ю.;

– Павучик Михайло, учень Замогильної ЗОШ І-ІІІ ст., керівник Григоращук Т. І.;

– Сирбов Євгеній , учень Путильської ЗОШ І-ІІІ ст., керівник Сирбов І. Л.;

– Олексюк Олександра, учениця Сергіївської ЗОШ І-ІІІ ст., керівник Косар М.С. взяли участь в обласному конкурсі.

Переможці обласного конкурсу визначалися за сумою балів домашнього та конкурсного завдань, перевага надавалась роботі виконаній під час конкурсу. Приємно зазначити, що за підсумками роботи журі грамотами Департаменту освіти і науки Чернівецької облдержадміністрації нагороджені за ІІІ місце – в секції «Навчально-демонстраційні програми Power Point» Сирбов Євгеній, учень Путильської ЗОШ І – ІІІ ступенів, керівник Сирбов І. Л. та Олексюк Олександра, учениця Сергіївської ЗОШ І-ІІІ ст., керівник Косар М.С..

Методист

Путильського РЦДЮТ Л. В. Нагорна


Нагорна 
Любов Василівна

методист

технічного напрямку

Путильського РЦДЮТ

Обрані записи
Нові записи
bottom of page