top of page

Прес-весна на Дніпрових схилах


З 17 травня по 19 травня цього року в м. Київ проводився XVII Міжнародний фестиваль-конкурс дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах» на тему «Брендинг моєї країни, моєї родини». На запрошення Оргкомітету Фестивалю наші вихованці фотогуртка «Об’єктив» Бойчук Богдан, Бойчук Олександр, учні Путильської гімназії та керівник Гончарюк Валентин Миколайович, які стали лауреатами заочного етапу конкурсу, прийняли участь та отримали великий досвід та масу вражень.

Мета фестивалю-конкурсу – виховання громадської позиції, лідерських якостей і творчої активності, удосконалення професійних навичок, обмін досвідом і поширення інформації серед дітей та молоді.

В цьому конкурсі взяли 150 учасників з Франції, Голландії, Німеччини, Чехії, Словаччині, Словенії, Польщі, Білорусії , а також з 20 міст України. Були присутні юні журналісти, фотографи, блогери, ІТ-ішники та телевізійники із 7 країн світу.

Для учасників фестивалю була організована культурно-масова програма (екскурсії по Києву, урочиста церемонія нагородження ТЦ «Pochayna Event Hall»). Ділова програма: майстер-класи від професіоналів, воркшопи, тренінги тощо.

В результаті конкурсу наші гуртківці були нагородженні грамотами лауреатів та цінними подарунками.

Валентин Миколайович нагороджений дипломом та подякою Міністерства освіти і науки України, Департаменту освіти і науки, Виконавчого органу Київської міської ради, (Київської міської державної адміністрації), Київського палацу дітей та юнацтва, Інформаційного – творчого агентства „ЮН – ПРЕС” за підготовку дітей до конкурсу.

Дирекція закладу дякує гуртківцям, батькам вихованців та керівнику фотогуртка «Об’єктив» Путильського РЦДЮТ Гончарюку В. М. за активну участь в конкурсі.

Нагорна Л.В., методист ПРЦДЮТ


Нагорна 
Любов Василівна

методист

технічного напрямку

Путильського РЦДЮТ

Обрані записи
Нові записи
bottom of page