top of page

У нас зростають майбутні фотомитці


З 22 до 25 серпня 2019 року у місті Кременчук Полтавської області проходив 18-й Всеукраїнський конкурс юних фотоаматорів «Ми – діти України», що організовує Міністерство освіти і науки України, Український державний центр позашкільної освіти, Полтавський обласний центр науково – технічної творчості учнівської молоді та Кременчуцький міський центр позашкільної освіти.

У конкурсі брали участь понад сімдесят учасників, які приїхали з 16 областей України.

Всі діти обдаровані талантом від природи. Не забуваймо, що талановиті діти це інтелектуальний потенціал українського народу.

Саме для творчих дітей та молоді проводяться конкурси-фестивалі.

Всеукраїнський фестиваль дитячого кіно та телебачення «Веселка» та Всеукраїнський конкурс юних фотоаматорів «Ми – діти України», які покликані показати творчість юних талантів, залучити якомога більше дітей та молоді до мистецтва і духовного розвитку. Цей фестиваль - конкурс переслідують обмін творчими досягненнями, ефективну взаємодію студій, які працюють з дітьми та молоддю в сфері фото-кіномистецтва як всередині країни, так і за її кордоном, можливість встановити більш тісні контакти з колегами.

Особливо урочистим, по сімейному теплим проходило оголошення результатів 18-го Всеукраїнського фестивалю дитячого кіно та телебачення «Веселка» та Всеукраїнського конкурсу юних фотоаматорів «Ми – діти України».

На завершенні заходу учасникам фестивалю була запропонована цікава культурна програма: екскурсії по місту Кременчук.

Цього року команда Путильського районного центру дитячої та юнацької творчості представляли двоє вихованців Бойчук Богдан, учень Путильської гімназії та Кеверо Анастасія, учениця Путильської гімназії, вихованці гуртка «Об’єктив» Путильського РЦДЮТ, керівник гуртка Гончарюк В. М.

Наші вихованці активно змагалися за призові місця конкурсу. Так вихованець Бойчук Богдан нагороджений двома дипломами за І місце і трьома дипломом за ІІ місце.

Кеверо Анастасія нагороджена дипломом за І місце, двома дипломами за ІІ місце та одним дипломом за ІІІ місце.

Наші учасники конкурсу повернулися з фестивалю з новими враженнями, здобули значний професійний досвід у опануванні фото справою.

Бажаємо юним фотомитцям нових творчих злетів.

Нагорна Л.В., методист ПРЦДЮТ


Нагорна 
Любов Василівна

методист

технічного напрямку

Путильського РЦДЮТ

Обрані записи
Нові записи
bottom of page