top of page

Конкурс юних програмістів


Відповідно до планів роботи відділу освіти, молоді та спорту Путильської райдержадміністрації та Путильського районного центру дитячої та юнацької творчості 20 жовтня 2019 року на базі Путильської гімназії проведений районний конкурс "Байт” на кращу комп’ютерну програму серед учнів загальноосвітніх та позашкільного навчальних закладів віком до 14 років.

Конкурс проводився в таких номінаціях:

- ігрові програми та бази даних (створення програми-анімації з використанням графічних можливостей мови програмування Pascal, середовища програмування - Scratch);

- графічний редактор (Paint);

- навчально-демонстраційні програми, які можна використовувати при вивченні предметів шкільного курсу (PowerPoint).

Відповідно до Положення, кожний учасник конкурсу представив домашню роботу в тій секції, в якій працював на конкурсі.

Переможці конкурсу визначалися за сумою балів за домашнє та конкурсне завдання, але перевага надавалась роботі виконаній під час конкурсу.

При виконанні конкурсних завдань учасники продемонстрували високий рівень теоретичних знань з основ інформаційних технологій, алгоритмічного мислення, володіння мовою програмування, а також естетичний смак, знання кольорової палітри та художню майстерність.

В районному конкурсі «Байт» прийняло участь 17 учасників із 7 закладів освіти району.

За підсумками роботи журі переможцями визначені:

Чевюк Микола, учень Розтоківської ЗОШ керівник Попович О.О. (в номінації „Ігрові програми та база даних» (створення анімації з використанням графічних можливостей мови програмування Pascal, середовища програмування – Scratch) ;

Горбан Леоніла, учениця Путильської гімназії, керівник Троєцька М. Ю.. та Павучек Михайло, учень Замогильної ЗОШ І – ІІ ступенів керівник Григоращук Т. І. ( в номінації „Графічний редактор (Paint)”;

Сирбов Євгеній, учень Путильської ЗОШ І-ІІІ ступенів, керівник Сирбов І. Л.; та Олексюк Олександра, учениця Сергіївської ЗОШ І – ІІІ ступенів, керівник Косар М. С.; ( в номінації „Навчально-демонстраційні програми, які можна використовувати при вивченні предметів шкільного курсу (Power Point)” .

Вони нагороджені грамотами Путильського РЦДЮТ за І місце та будуть представляти Путильський район на відкритому обласному конкурсі „Байт” на кращу комп’ютерну програму серед учнів загальношкільних та позашкільних навчальних закладів.

Методист Путильського РЦДЮТ

Л. Нагорна


Нагорна 
Любов Василівна

методист

технічного напрямку

Путильського РЦДЮТ

Обрані записи
Нові записи
bottom of page