top of page

Районний семінар-практикум керівників гуртків технічного напрямку


10 травня на базі Сергіївського ЗЗСО І-ІІІ ступенів було проведено районний семінар-практикум керівників гуртків технічного напрямку з проблеми: «Сучасні наукові підходи до моделювання та організації навчально – виховного процесу в гуртках технічного напрямку.На семінар запрошені вчителі трудового навчання закладів освіти району.

Тепло і привітно зустріла гостей Сергіївський ЗЗСО. Цікаво і змістовно були проведені заплановані заходи.

Учасники семінару відвідали відкриті уроки та цікавий виховний захід - театралізоване дійство «Суд над аплікацією»,який провела Несторяк І.Ю., вчитель трудового навчання, заступник директора з виховної роботи.

Практичний психолог Поліщук Ю.Г., провела психолого-педагогічний тренінг: «Творчий учитель – творчий учень».

Методист Путильського РЦДЮТ Нагорна Л.В. провела майстер – клас для вчителів трудового навчання та керівників гуртків ПРЦДЮТ:

«Виготовлення плаваючого засобу»;

«Виготовлення моделі транспортної техніки»:

Виготовлення моделі планера».

Під час проведення круглого столу, учасники семінару поділились досягненнями вихованців та обговорили питання збільшення кількості дітей бажаючих відвідувати заняття у гуртках з початкової технічної творчості. Висловили щиру вдячність колективу та адміністрації закладу загальної середньої освіти за підготовку і проведення семінару-практикуму, теплий і щирий прийом.

Методист Путильського РЦДЮТ Л. В. Нагорна.

Нагорна 
Любов Василівна

методист

технічного напрямку

Путильського РЦДЮТ

Обрані записи
Нові записи
bottom of page