top of page

17 традиційний Всеукраїнський відкритий конкурс юних фотоаматорів «Ми – діти України»

З 22 до 25 серпня 2018 року у місті Кременчук Полтавської області відбувся 17 традиційний Всеукраїнський відкритий конкурс юних фотоаматорів «Ми – діти України». Організаторами фестивалю є: Міністерство освіти і науки України, Український державний центр позашкільної освіти, Полтавський обласний центр науково – технічної творчості учнівської молоді та Кременчуцький міський центр позашкільної освіти.

Щорічне проведення даного заходу спрямоване на виявлення та підтримку талановитої учнівської молоді в галузі кіно та фотомистецтва.

Загалом в заходах взяли участь більше сімдесяти учасників, які приїхали з 11 регіонів України, а саме: Вінницької, Дніпропетровської, Сумської, Запорізької, Івано-Франківської, Хмельницької, Кіровоградської, Миколаївської, Полтавської, Рівненської, Черкаської та Чернівецької областей.

Цього року команду Путильського районного центру дитячої та юнацької творчості представляли два вихованці: Скрипчук Владислав вихованець гуртка «Об’єктив» Путильського РЦДЮТ, керівник Гончарюк В. М., учень Дихтинецького ЗЗСО І – ІІІ ступенів та Ямніцький Дмитро, вихованець гуртка «Об’єктив» Путильського РЦДЮТ, керівник Гончарюк В. М., учень Киселицького ЗЗСО І – ІІІ ступенів.

Наші вихованці активно змагалися за призові місця конкурсу. Ямніцький Дмитро нагороджений дипломом за І місце, Скрипчук Владислав нагороджений двома дипломами за ІІ та ІІІ місця. Вихованці отримали цінні подарунки.

Команда юних фотоаматорів Путильського РЦДЮТ нагороджена кубком та подякою за зайняте командне ІІ місце.

Під час змагання проводились майстер-класи, екскурсії, бліц-конкурс на тему «Кременчук гостинне місто».

Наші учасники конкурсу повернулися з фестивалю з новими враженнями та здобули значний професійний досвід.

Дирекція Путильського районного центру дитячої та юнацької творчості і керівник гуртка Гончарюк В. М. дякують батькам за співпрацю і гарне виховання дітей.

Бажаємо юним фотомитцям нових творчих злетів.

Методист ПРЦДЮТ

Нагорна Л.В.

Нагорна 
Любов Василівна

методист

технічного напрямку

Путильського РЦДЮТ

Обрані записи
Нові записи
bottom of page