top of page

Участь вихованців Путильського РЦДЮТ в XV ювілейному Міжрегіональному фото, кінофестивалю «Осінні ба

З 10 по 13 жовтня КЗ «ЧОЦНТТУМ» організував та провів XV ювілейний Міжрегіональний фото, кінофестиваль «Осінні барви Буковини 2018». Урочисте відкриття Фестивалю та нагородження переможців першого етапу конкурсу відбулося 10 жовтня у Кіноклубі RED в м. Чернівці.

Учасниками заходу були вихованці дитячих та молодіжних фото-, кіностудій віком від 10 до 24 років та їх керівники з Чернівецької, Івано-Франківської, Полтавської, Дніпропетровської, Рівненської, Миколаївської, Сумської, Хмельницької, Херсонської, Харківської, Черкаської, Житомирської, Київської, Волинської областей.

На церемонії відкриття відбулася презентація та перегляд фільму режисера Сергія Скобуна «Легенда Карпат», фотовиставка робіт переможців та лауреатів Фестивалю та оголошення бліц теми цьогорічного конкурсу, якою стала «Візитка Осінні барви Буковини» .

У події взяли участь співак, актор кіно та музикант, заслужений артист України Михайло Грицкан та відомий фотохудожник Сергій Ахрименко.

З 11 по 13 жовтня учасники займалися фото та відеозйомкою на Вижниччині та Путильщині, відвідали змімальні майданчики режисера Параджанова, познайомились з культурним побутом жителів Карпат, мандрували «Соколиним оком».

На фестивалі були представлені фото та кінороботи, які були відібрані компетентним журі на тему: «Літо – яскраві миті».

Путильський РЦДЮТ представляли вихованці фотогуртка «Об'єктив», керівник Гончарюк Валентин Миколайович, які стали неодноразовими переможцями:

Танасс Степан, учень Путильської гімназії, нагороджений дипломом I ступеня;

Луцюк Наталя, учениця Киселицької ЗЗСО, нагороджена дипломами II та ІІІ ступеня;

Леферович Аліна, учениця Киселицької ЗЗСО, нагороджена дипломом III ступеня;

Маршавка Олена, учениця Путильської ЗЗСО, нагороджена дипломом III ступеня.

Наші учасники конкурсу повернулися з новими враженнями та здобули значний професійний досвід у опануванні фото справи.

Бажаємо юним фотомитцям нових творчих злетів.

Методист ПРЦДЮТ

Нагорна Л.В.

Нагорна 
Любов Василівна

методист

технічного напрямку

Путильського РЦДЮТ

Обрані записи
Нові записи
bottom of page