top of page

Перемоги на відкритому обласному конкурсі на кращу комп’ютерну програму серед школярів “Інформатик”


13 грудня 2018 року в КЗ «ЧОЦНТТУМ» було проведено відкритий обласний конкурс на кращу комп’ютерну програму серед школярів “Інформатик” (юних Веб-дизайнерів та користувачів ПК). В конкурсі брали участь 47 учасників – вихованці закладів загальної середньої та позашкільної освіти м. Чернівців, Чернівецької області, ОТГ. Урочисто відкрив конкурс та привітав учасників від імені Департаменту освіти і науки Чернівецької обласної державної адміністрації Петро Денисович Плешко, директор Чернівецького ОЦНТТУМ.

З вітальним словом виступив голова журі Георгій Валерійович Прохоров, кандидат фізико-математичних наук, доцент кафедри програмного забезпечення Інституту фізико-технічних та комп’ютерних наук ЧНУ ім. Ю. Федьковича. Георгій Валерійович проаналізував потребу у спеціалістах в сфері ІТ-технологій, запросив учасників конкурсу стати абітурієнтами кафедри та зазначив: «Ви всі, безперечно, вже переможці у своїх закладах освіти. То ж бажаю вам на конкурсі плідної роботи і наснаги, а також нового досвіду та друзів. Адже саме на ваші плечі лягає завдання розбудови та розвитку нашої України, як високотехнологічної країни» Конкурсанти змагались у чотирьох номінаціях: «Веб-дизайн», «Програмування», «Користувачі ПК». Вперше на конкурсі було введено нову номінацію «Міні відеофільм». У першій номінації створювалась веб-сторінка «Здоровий спосіб життя – запорука успіху». У номінації «Програмування» реалізовувалися розв’язки 5 задач: визначення рівня навчальних досягнень, перетворення ряду чисел, розрахунок п’ятірок у автобусному квитку, перше та останнє входження букви в ряді літер, кількість чисел Фібоначчі. Користувачі персональним комп’ютером створили презентацію у вигляді динамічної інтерактивної моделі руху планет Сонячної системи, план святкових заходів міста Березневого у сквері «Святковий» та публікації MS Publisher «День безпечного Інтернету 2019». В номінації «Міні відеофільм» створювалося відео на тему «Збережемо природу Землі разом».

Путильський район захищав Бедьо Олександр, учень Путильської гімназії, вихованець Путильського РЦДЮТ, керівник Троєцька М. Ю. в номінації «Користувачі ПК”.

За підсумками журі Олександр, був нагороджений грамотою Департаменту освіти і науки Чернівецької обласної державної адміністрації за ІІІ місце.

Дякуємо за працю та бажаємо подальших перемог!

Методист Путильського РЦДЮТ Л. В. Нагорна


Нагорна 
Любов Василівна

методист

технічного напрямку

Путильського РЦДЮТ

Обрані записи
Нові записи
bottom of page