top of page

Районний семінар-практикум керівників гуртків технічного напрямку Путильського РЦДЮТ


14 грудня 2018 року на базі Путильської ЗОШ І - ІІІ відбувся районний семінар-практикум керівників гуртків технічного напрямку з проблеми: „Система допрофесійної підготовки та військово – патріотичного виховання у гуртках технічного спрямування ».

Мета семінару-практикуму: підвищити професійний рівень керівників гуртків технічного напрямку, які прагнуть працювати творчо, розвивати у себе здібності до творчої педагогічної діяльності та самовдосконалення; створити відповідну позитивну атмосферу; надихнути педагогів на творчу діяльність та залучити їх до вирішення проблем оновлення освітнього процесу у гуртках даного напряму.

В рамках семінару - практикуму було розглянуто актуальні питання. Любов Василівна, методист Путильського РЦДЮТ, проаналізувала участь в районних, обласних, Всеукраїнських та Міжнародних масових заходах з технічного напрямку за І семестр 2018-2019 н.р. та ознайомила педагогів з презентацією „Змагання з початкового технічного моделювання”.

Тренінг на тему: «Профілактика та подолання синдрому професійного вигорання педагога», провела Первісник Т. Ю. – практичний психолог Путильського РЦДЮТ.

Буняк Степан Михайлович, керівник гуртка „Художня обробка дерева” ПРЦДЮТ провів фрагмент заняття гуртка на тему: «Сверління отворів з деревини. Будова сверла ».

Майстер-клас на тему „Виготовлення плаваючого засобу” провела Вакарюк Т. Ю., керівник гуртка „Початкового технічного моделювання” ПРЦДЮТ.

Майстер-клас на тему «Виготовлення моделі транспортної техніки» провела Первісник Т.Ю., керівник гуртка „Початкового технічного моделювання” ПРЦДЮТ.


Інформаційно та емоційно насичений семінар-практикум мав можливість побачити успішний результат діяльності керівників гуртків Путильського РЦДЮТ, досягнення і творчі здобутки вихованців та реальне втілення цікавих ідей.

Сподіваємося, що для кожного учасника заходу семінар-практикум стане гарною мотивацією для удосконалення системи роботи з дітьми .

На засіданні круглого столу, який провела Тріщу Н. М.. – завідувач науково - методичним відділом Путильського РЦДЮТ, було підведено підсумки роботи семінару-практикуму та обговорено питання по проблемі .

Задоволені та щирі усмішки учасників краще усяких слів відображали настрій та актуальність даного семінару-практикуму.

Методист ПРЦДЮТ Нагорна Л.В.


Нагорна 
Любов Василівна

методист

технічного напрямку

Путильського РЦДЮТ

Обрані записи
Нові записи
bottom of page